Преди седмица София Вергара навърши 51 години и реши да отбележи подобаващо

...
Преди седмица София Вергара навърши 51 години и реши да отбележи подобаващо
Коментари Харесай

София Вергара и Джо Манганиело се развеждат след 7 години брак

Преди седмица София Вергара навърши 51 години и реши да означи уместно рождения си ден с отмора до Италия в компанията на другари.

Още тогава обаче ни направи усещане, че в картинката липсва Джо Манганиело. Предположихме обаче, че артистът е ангажиран с някой филм и по тази причина му се е наложило да пропусне пътуването за рождения ден на брачната половинка си. Е, става известно, че не е тъкмо по този начин.

След седем години брак София Вергара и Джо Манганиело са решили да се разделят. Това излиза наяве от тяхно изказване до Page Six, в което двамата молят персоналното им пространство да бъде почетено в този миг.

Поне към този момент не са ясни аргументите за решението на актьорите да се разведат, а от People напомнят, че Вергара и Манганиело се ожениха през ноември 2015 година във Флорида. Източници на Page Six, близки до двамата, настояват, че от известно време те се дистанцират един от различен. За последно бяха видяни дружно преди към месец.

София Вергара в последно време прекарва повече време в Италия, с цел да промотира слънцезащитната си линия Toty, до момента в който Джо Манганиело е ангажиран със фотосите на комедията Nonnas в Ню Джърси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР